Jag heter Katja Johansson och jag driver Katja Johansson Design. Jag startade Katja Johansson Design vid årsskiftet 2020/2021 eftersom design och sömnad är min stora passion i livet. Inom sömnaden är jag till viss del självlärd men jag har läst flera kurser vid Tillskärarakademin i Göteborg, samt kurser vid Textilhögskolan i Borås så som textil materiallära och modeskiss och illustration.

Alla plagg är skapade av mig, från idé och första plaggskiss till sista söm. När du beställer ett plagg från Katja Johansson Design så vet du att det är gjort just för dig. Alla plagg görs nämligen på beställning i min ateljé i Kalmar. Det finns inget stort lager med kläder som inte används.

I mån av tid tar jag också specialbeställningar. Om du har en idé eller en dröm om ett visst plagg som du vill ha uppsytt så kan du skicka ett mejl till mig så kanske vi kan skapa ett fantastiskt plagg tillsammans.

Följ gärna mig på Instagram@katjajohanssondesign för fler bilder och för att få en inblick i hur det går till när jag skapar.

Kram Katja

Scroll Up

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.